La cumparaturi

Am vrut sa cumpar un harddisk si l-am vrut astazi. Nu maine sau cand vrea vanzatorul. Sunt un cumparator impulsiv: maine s-ar putea sa nu mai am chef si, in definitiv, ma astept ca vanzatorul sa munceasca pentru satisfacerea clientului. Pe lista era un Seagate de 2GB, modelul ST32000542AS (optiunea 1)  sau ST2000DL003 (optiunea 2).

Am comandat online la oktal. Aveam 2 experiente placute cu ei in trecut. M-a sunat un domn plictisit care a transat problema scurt: nu avem pe stoc, nu e pe stoc la furnizor, la revedere. Nu m-a intrebat daca vreau altceva si nici nu m-a lasat sa-l intreb daca are o alternativa: pana sa-i cer informatii despre optiunea 2, a inchis.

Am sunat la PCGarage. Mi-au spus ca nu-l au pe stoc, dar maine il aduc de la furnizor. ‘m pare rau, maine e prea tarziu.

In pana de idei, am luat la rand lista de pe price.ro. Degeaba: majoritatea livreaza a doua zi, iar cei care zic ca-l au pe stoc, de fapt e pe stocul furnizorului.

Pana la urma, am ajuns la cel.ro care mi-a confirmat ca produsul e pe stoc la furnizor, dar il aduc azi si mi-l livreaza dupa 18:30. Avem un castigator!

This entry was posted in Banalitati and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to La cumparaturi

  1. Pingback: La cumparaturi (cont.) | Wideblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>