Cu masina in canal (poveste naiva)

Buburuza mea draga, condusa de un idiot (i.e. moi) a gasit pe 29 decembrie seara un canal deschis, pe un trotuar de la intersectia lui 13 Septembrie cu Sabinelor (Google Maps) si a intrat cu roata fata dreapta stanga direct in el. Noroc cu doi baieti, paznici la cazionoul din zona, bine claditi – cam cat dulapul – care au ridicat-o si au tras-o la loc sigur.

Dupa ce idiotul s-a linistit, a pus mana pe telefon si a facut poza de mai jos.

Dupa aceea, a format 112 si a fost pus in legatura cu agentul de politie din zona. L-a ascultat si a zis ca-i pare rau dar nu e treaba politiei. Intrebat ce face daca pica un copil in gaura, s-a gandit putin si a spus ca o sa anunte la primarie, ca e treaba lor.

Nefericitul sofer parca nu putea sa creada ca totul e atat de simplu. Cuprins de indoiala, peste 2 zile a trecut din nou prin zona si a facut inca 2 poze:

In zilele urmatoare a revenit, apoi iar a revenit, dar degeaba: gaura era tot neacoperita. Tot tot asa pana pe 17 ianuarie, cand a trecut pe acolo ultima oara si – desigur – nici o schimbare.

Intrebarea ramane: oare politistul a anuntat pe cineva? Si daca a facut-o, primariei chiar nu-i pasa ? Incredibil…

Update: 21 ianuarie – e tot acolo.

This entry was posted in D'ale Bucurestiului. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>